2 nye skadedyr

2 nye skadedyrSå vender jeg atter tilbage med flere gode nyheder. Sidst jeg skrev, så handlede artiklen om “Endnu flere skadedyr” hvor jeg havde tilføjet 5 nye skadedyr til vores liste. Idag er det nogenlunde det samme og alligevel ikke.

Først og fremmest vil jeg fortælle at jeg denne gang kan vise to 2 skadedyr frem eller næsten 2. Grunden til at jeg skriver det på den måde at en af dem faktisk ikke længere er et skadedyr. Her taler jeg naturligvis om pindsvinet. For tilbage i 1967 blev pindsvinet total fredet i Danmark. Det er derfor ikke tilladt at jage, og dræbe pindsvin. Da de stadig kan være lidt irriterende, især hvis man har småbørn kravlende i haven eller kæledyr der er nysgerrig. Heldigvis finder der flere metoder hvorpå man kan fjerne eller skræmme pindsvinet fra sin grund.

Der findes selvfølgelig også dem der ønsker at tiltrække et eller flere pindsvin til sin have og her har vi også gode råd til dem. Men alt dette kan du læse under selve artiklen.

Flere skadedyrHjemmesiden er stille og rolig ved at tage sin rigtige form mens jeg arbejder på den på fuld tryk. Jeg kan fortælle at der kommer en større opdatering næste gang med hele 8 nye skadedyr. Desuden vil der også blive tilføjet en ekstra side ”Sitemap” denne kommer til at indeholder en overskuelig og ligetil oversigt af samtlige skadedyr siden kommer til at rumme.
Hvis du ikke kan vente så kan jeg afsløre at de næste 5 skadedyr kommer til være følgende:

  • Hvepse
  • Dræbersnegle
  • Flagermus
  • Bananfluer
  • Myrer
  • Rotter
  • Brumbasser
  • Biller

Samarbejde

Da jeg prøver at komme frem med denne hjemmeside er netværk en vigtig del af det hele. Jeg har derfor været på arbejde i forhold til at tage kontakt til forskellige ejer af hjemmesider i håb om et samarbejde. Hjemmesider bevæger sig ikke nødvendigvis i samme emner og gerne jeg gør men et samarbejde er bedre end ingen. Jeg kan derfor fortælle at jeg har på en måde indgået i et samarbejde med en hjemmesider der handler om jokes, citater og alt andet mellem himmel og jord. Alene det at de har en artikel om romertal der intet har tilfældes med resten af siden at gøre men sådan er det bare. Hvis det er du gerne vil grine lidt så kan du latid læse en god joke eller 2. Uanset humor så findes der jokes for alle.

Det kan måske se mærkeligt ud for nogle i forhold til hvordan disse 2 hjemmesider har et samarbejde, men det kommer til at vise sig inden længe.

Dette var et lille nyhedsartikel som jeg håber i kunne bruge til noget.
Hav en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close