Kryb info – Information om skadedyr

Om Kryb-info.dk hjemmesiden

Ideen til Kryb-info.dk har altid ligget og luret, for jeg har altid været ret fascineret af kryb og kravl. Som helt lille begyndte jeg til mine forældres store misfornøjelse at holde kæledyr. Det var dog ikke den normale af slagsen, men insekter. Jeg tog simpelthen spande med insekter med hjem fordi jeg synes de simpelthen var så ”seje”. December 2017 fik vi konstateret møl i vores lejlighed, og dem der kender til problemet ved også at det kan være et helvede at slippe af med samt at de kan gøre meget skade.

Jeg surfede selvfølgelig nettet tynd for information af møl og hvad man kunne gøre, desværre fik jeg forskellige information og svar på de forskellige hjemmesider. Det er var her at følelse at dette kan jeg gøre bedre dukke op. Derfor kastede jeg mig ud i opgaven om at skabe Danmarks bedste informationshjemmeside om skadedyr og bekæmpelse af dem.

En jemmeside om skadedyr og skadedyrsbekæmpelse

Alex R. R. Mit navn er Alex R. R. og jeg er indehaveren af hjemmesiden Kryb-info.dk

Tro det eller ej, hvert eneste år er der flere millioner mennesker der søger på forskellige skadedyr og informations om disse. Da de formentlig bliver skuffet som jeg gjorde af den mangelfulde information, ville jeg gøre dem alle en service og udvikle en hjemmeside med alt det nødvendige de nu måtte søge.

Hvad er Kryb-info.dk

Kryb-info.dk er stedet hvor du kan få svar på dine spørgsmål når det kommer til skadedyr og skadedyrsbekæmpelse. Mange tror fejlagtig at de ikke bliver ramt og det sker kun for andre. Alligevel bliver mange familier hvert år ret overrasket over hvad det er deres hjem bliver angrebet af samt hvad der skal til. Listen af skadedyr en nemlig lang og denne liste er faktisk ikke den fuldendte.

Er du angrebet af skadedyr så er det nødvendigvis ikke din egen skyld, du kan dog altid gøre noget ved det. Der er nemlig flere forskellige faktorer der spiller ind. Her kan geografien komme på tale, bor du i et stort hus eller en mindre lejlighed i byen, har det været et fugtigt år eller fantastisk sommer med masser af sol. De forskellige skadedyr fortrækker nemlig forskellige forhold og derfor kan du aldrig vide dig sikker når det kommer til sagen.

Skadedyrs kategorier

Her en gennemgående liste af de mest gængse skadedyr vi kender til i Danmark. Listen er ikke fuldendt da vi ikke har medtaget de mindre kendte skadedyr i landet som man ser yderst sjældent. Desuden findes der også underkategorier af de mange skadedyr som du kommer til at opdage eller allerede har gjort hvis du har søgt på dem her på siden. Som eksempel kan vi tage møl, her findes der hele 160.000 forskellige arter i verden, her i landet er det kun 4 af arterne som er almindelig forekommende.

Er der efterspørgsel om specifikke kategorier af skadedyr hjemmesiden endnu ikke indeholder, gør brug af kontaktformularen. Denne kan du finde via hovedmenuen.

Vision
Mit mål for hjemmesiden er at gøre den til Danmarks mest eftertragtede side der omhandler skadedyr og skadedyrsbekæmpelse. Det er her du skal kunne få den information du søge efter, få den viden og midler til hvad der skal til for at bekæmpe det skadedyr du måtte døje med.

Mission

For at nå vision har jeg udarbejde en decideret plan som skal følges.

  • Løbende vedligeholdelse og opdatering af hjemmesiden.
  • Forøge brugervenligheden af siden.
  • Tilføje flere kategorier af skadedyr.
  • Holde øre og øjne åbne for nye bekæmpelses midler samt hvad der kan gøres.
  • Være opdateret i forhold til nye skadedyr der måtte dukke frem.

31.12.2020 er datoen hvor jeg ser jeg når visionen. Der er en lang og sej rejse foran mig men jeg er sikker på at jeg nok skal bane vejen dertil.

Kryb Info er reklamefinansieret

Eftersom Kryb-info.dk ikke sælger noget og har ingen direkte indtjeningskilder gør hjemmesiden brug af reklamer. At bygge en hjemmeside op tager tid, tid fra min familie, tid som jeg kunne havde brugt på meget andet. En hjemmeside er desuden ikke gratis, der skal både betales for domænet hvert år samt webhotellet hver eneste måned. For at holde det hele kørende har jeg valgt at gøre brug af reklameblokke. Det vil derfor forekomme at du ser nogle reklamer her og der.

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, ris, ros eller forbedringer er du mere end velkommen til at kontakte mig via mail. Dette kan du gøre via hjemmesidens kontaktformular. Jeg stræber efter at besvare alle henvendelserne i løbet af 2 hverdage. Det kan dog forekomme at det tager lidt længere tid afhængig af sæson og antal henvendelser.

Close