Velkommen til Kryb-info.dk

Velkommen til kryb-info.dkI dag den 03.02.2018 er en fantastisk dag, for jeg har nemlig æren i officielt åbne op for hjemmesiden Kryb-info.dk.

Jeg har i flere måneder arbejdet på at få den stablet op. Og nu er tiden endeligt nået til at jeg kan vise den frem. Jeg er på ingen måder 100% færdig med hjemmesiden da det er en løbende proces og der vil altid være plads til forbedringer, og nyt materiale i forhold til hvad hjemmesiden byder på.

Hvis navnet ikke siger dig det så kan jeg afsløre at hjemmesiden handler om skadedyr og skadedyrsbekæmpelse. Se problemet dukkede op da jeg pludseligt opdagede en flyvende insekt der mindede mest af alt om en sommerfugl. Den var dog ikke så farvestrålende som dem ej heller passede den i størrelsen. Jeg sprang hurtigt til tog et billede af det og hoppe på nettet. Efter flere timers undersøgelse var jeg ikke rigtig kommet frem til et svar. Jeg var dog kommet til den konklusion at dette måtte være et skadedyr. Men hvilket ingen anelse.

Insektet som jeg så første dag, smed jeg ud med skraldet og slog det hen at det kun var den ene. Desværre til min store overraskelse så jeg en til af dem og næste dag endnu en. Det var vist på tide at tilkalde en fagkyndig.

Besøget varede ikke særlig lang tid før han uden tøven kunne fortælle mig at det var en tofarvede frømøl. Se møl findes der mange forskellige arter af. I Danmark er især 2 arter som igen kan deles op i flere underarter. Der er nogle som gør i tøjet og laver huller mens dem jeg fandt går i ens mad, dette gælder tørvare som mel, ris osv.

Lejligheden blev sprøjtet af den fagkyndige over 3 omgange med 3 ugers mellemrum og så var problemet væk. Det hele var nu perfekt og dejligt. Desværre havde jeg en irriterende følelse som jeg ikke kunne give slip på. Og det er den manglende information på nettet om de forskellige skadedyr vi har rundt omkring i Danmark som invaderer vores hjem og haver. Skadedyrsbekæmpelsesvirksomheder oplyser for det meste kun det mest nødvendige, men ikke så meget med hvad man selv kan gøre for at få bugt med dem.

Her kommer jeg ind, men denne hjemmeside har jeg tænkt mig at lave om på reglerne, jeg er et ønsker om at give førersædet til den normale dansker og give ham/hende valget mellem at gøre noget selv eller at tage kontakt til skadedyrs virksomheder.

Som tidligere skrevet er hjemmesiden konstant under udvikling og der vil med tiden komme flere skadedyr til. På nuværende tidspunkt indeholder hjemmesiden information om følgende skadedyr:

Løbende opdatering af Info-kryb.dk

Når vi har lavet nok research og føler vi har nok viden og erfaring med andre skadedyr vil vi også tilføje dem til hjemmesiden. Hver eneste artikel indeholder information som biologi og det specifikke skadedyrs adfærd, hvad man kan og skal gøre, billeder af det samt en tilhørende video så nem nemt kan identificere det uden tøven.

Vi vil også med tiden tilføje forskellige skadedyrsvirksomheder og bedømme dem ud fra tidligere kunders udtalelser, deres ekspertise samt andre betydende faktorer så du altid har muligheden for at vælge det bedste virksomhed til opgaven.

Det var vist det for i dag.

Hav en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close