Endnu flere skadedyr

Endnu flere skadedyrLørdag den 3. februar i artiklen ”Velkommen til kryb-info.dk” annoncerede jeg den officielle åbning af hjemmesiden, hvor fantastisk det endeligt var at kunne fremvise hjemmesiden til offentlige sku. Og selv om den lang fra er færdig så kører det fremad. I dag en lille uge efter kan jeg oplyse at vi nu har fordoblet antallet skadedyr fra at have 5 til 10.

5 nye skadedyr

Og ja før jeg får rap over fingrene så er jeg helt klar over at Egern faktisk ikke længere er et skadedyr. Egernet bliver ikke længere betragtet som et skadedyr i Danmark og er derfor fredet. Vi har dog stadig taget egernet med da det faktisk ikke alle der ved dette. I artiklen vil du også få netop det at vide, egern kan dog stadig være irriterende og der er findes nogle specielle måder på hvorved man kan få dem til at flygte eller vælge at bo et andet sted uden at ty til vold og fælder.

Her er så de nye 5 skadedyr:

Hvad byder fremtiden på?

Jamen jeg bliver ved med at arbejde på hjemmesiden, jeg finder den rette information og researcher mig frem til de skadedyr der påvirker os mest i Danmark. De
2 næste jeg kommer til at skrive om er:

  • Pindsvin
  • Muldvarpe

Og ja, pindsvinet er ligesom egernet, altså totalfredet i Danmark. Som tidligere skrevet arbejder jeg løbende på hjemmesiden og tilføjer nye skadedyr så snart jeg har udarbejdet en artikel om dem. Skulle det ske at du har spørgsmål, ris/ros eller noget helt tredje så er du mere end velkommen til smide en mail i nakken på mig. Du kan gøre det ved brug af min kontakt formular under kontakt.

Det var vist det fra mig.
Jeg ønsker jer alle en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close