Beskyt dine musikinstrumenter mod kryb

Indhold på side:

For at kunne spille på dine musikinstrumenter, når du har lyst, er det en god ide, at du beskytter dem mod kryb. Dermed bliver du ikke forskrækket af en edderkop, når du griber guitaren.

Er du vild med at spille musik, har du sikkert også et eller flere instrumenter derhjemme. Det er ikke rart, at du sidder og spiller på din guitar, og der så pludselig kravler en stor edderkop ud af den.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at beskytte dine musikinstrumenter mod kryb. På den måde kan du bedre sikre dig, at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser, når du sidder og spiller – og du slipper for at skulle undvære instrumenterne i længere tid ad gangen, mens du venter på, at krybene dør.

Pak instrumenterne ind, når du er færdig med dem

Spiller du klassisk guitar, er det oplagt, at du har en kasse, som den kan være i, når du ikke bruger den. Dermed beskytter du den både mod støv og kryb, og den vil være lige til at gå til, når du igen får lyst til at spille.

Spiller du elklaver eller et andet større instrument, kan det straks være sværere for dig, da du jo i det tilfælde ikke kan have en decideret kasse til at komme klaveret i. Du kan dog få et dækken til at lægge over, hvilket kan beskytte elklaveret mod de værste kryb.

Er du på udkig efter nye musikinstrumenter, kan du få masser af inspiration til dit køb på hjemmesiden Rytmen. De har samlet en række forskellige former for guides.

Hav planter, der skræmmer edderkopperne væk

Hvis du gerne vil slippe for edderkopper i dine instrumenter – og i dit hjem i øvrigt – er det en god ide, at du får nogle citrustræer. Edderkopper bryder sig nemlig ikke om lugten af citrus, og de vil derfor fortrække fra området. Har du ikke mulighed for at have et citrustræ i nærheden af dine instrumenter, kan du spraye med en citrusspray.

Derudover kan du også gøre brug af orange-morbær og polejmynte. Begge har en duft, der afskrækker edderkopperne. Hvis du sætter planterne i vindueskarmen, kan du derfor afskrække edderkopperne fra at kravle ind i dit hjem.

Brug elektromagnetiske impulser mod krybene

Du kan desværre ikke få bugt med mindre kryb ved at spille musik. De eneste skadedyr, der kan finde på at fortrække, hvis du spiller tilstrækkelig meget musik, er husmår. Har du mår på loftet, handler det derfor bare om at skrue op for højttaleren, når du spiller musik.

Mindre kryb kan du til gengæld skræmme væk med elektromagnetiske impulser. Du kan købe særlige apparater, der udsender impulserne. De kan både få bugt med edderkopper, myrer, kakerlakker og mus. Impulserne er ikke generende eller farlige for mennesker, og de går ikke ind og forstyrrer dit elektroniske udstyr. Du kan derfor sagtens spille på dit elklaver, når de er sat til.

Der findes altså en række forskellige måder, hvorpå du kan beskytte dine musikinstrumenter mod kryb. Dermed kan du have dem for dig selv og nemt komme i gang med at spille, når du har lyst.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close