Nyt kryb har fundet vej til de danske boliger

Indhold på side:

Sponsoreret

Hører du til dem, der ikke er særlig vild med kryb i boligen, så er der ikke godt nyt. Desværre. For gennem de seneste år har der sneget sig endnu et kryb ind i de danske boliger. Så ud over sølvfisk, møl, væggelus og bananfluer, er der nu endnu en vinget beboer at være opmærksom på. Det drejer sig om skægget sølvkræ. Umiddelbart minder det utrolig meget om sølvfisk, som du sikkert allerede har set pile over gulvet. Den er bare meget værre!

 

Har du skægget sølvkræ i din bolig?

Har du endnu ikke haft ”fornøjelsen” af at se dette nye kræ, så fortvivl ikke. For ifølge en række skadedyrsbekæmpere er de væsentligt mere udbredte i de danske hjem, end mange tror. Og den er tilmed temmelig svært at komme af med igen, hvis den første er flyttet ind. Men hvordan ser du så forskel på sølvkræ og dens fætter skægget sølvkræ? Først og fremmest er det et spørgsmål om at komme tæt på. For hvor sølvfisken er – som navnet antyder – sølvfarvet, er skætter sølvkræ mørkere. Derudover er den større. Nemlig op til hele halvanden centimeter. Er du i tvivl om, hvad er løber over gulvet, så forsøg at fange det og læg det i fryseren i et døgn. Så kan du studere det i ro og mag.

 

Et par gode forholdsregler

Er der tale om skægget sølvkræ er der flere måder du kan slippe af med den på. Og gift er en af de absolut sidste. Først og fremmest er det vigtigt at du undgår fugt. Du bør derfor sørge for at lufte hyppigt ud samt sikre at dit hjem er varmet godt op. Sørg også for at holde hjemmet rent og fri for støv. Skægget sølvkræ elsker tørre madvarer som korn og mel, så pak gerne disse fødevarer i tætsluttende emballage. Skulle uheldet allerede være ude og du har spottet kræene i nogle af dine madvarer? Så smid dem ud.

 

Generende – men ikke umuligt

Selv om skægget sølvkræ ikke som sådan er svær at komme af med, så er det alt andet lige irriterende. Har du haft ubudne gæster i dine tørvarer? Så kan det dog godt blive lidt af en udskrivning at skulle ud og købe nyt. Er det småt med finanserne, så er der heldigvis muligheder for hurtige penge. En af dem er ved at spille Roulette online. Her kan du hurtigt og nemt deltage – og hurtigt og nemt få lidt ekstra penge på lommen! Så dej på rouletten og sig farvel til sølvkræ for altid!

 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close