Så er jeg tilbage

Sidst jeg arbejde på hjemmesiden her var helt tilbage i februar måned 2018 hvor jeg skrev om 2 nye skadedyr. Det er der selvfølgelig en god grund til og nej jeg har ikke opgivet hjemmeside på nogen måder. Grunden til at jeg har været noget fraværende er på baggrund af en meget sjældent sygdom som kun 1 ud af 1 million mennesker får. Derfor har jeg været under kniven og få fjernet flere ting i min mave. Desværre for mig har jeg ikke været så heldig så på baggrund af lægesjusk har jeg måtte under kniven 2 gange mere, dvs. at jeg er blevet skåret op hele 3 gange. Hvis du ikke har prøvet at være opereret så kan jeg fortælle at det virkelig tærer på kroppen. Så meget at jeg faktisk tabte 20 kg og ret meget af min muskelmasse, men nu lå jeg også på hospitalet i utrolig lang tid. Her er et billede af mig efter den første operation. Efter-operation

Det stopper dog ikke her. For sygdommen som jeg ikke engang kan udtale muterede til kræft. Så jeg er faktisk i kemobehandling i øjeblikket. Jeg har gennemgået 2 sessioner og mangler stadig 6 mere. Bivirkninger er der nok af og det er ikke frem lut og lagkage at være på kemo. Vi krydser fingrene for at kemoen gør sit arbejde og jeg overvinder kræften. Men nok om det.

Planer for Kryb-info.dk

Det var jo mening at hjemmesiden og udgivelse af flere artikler skulle kommer løbende især fordi jeg havde udarbejdet en arbejdsplan til hvordan det hele skulle fungere. Her og nu mens jeg stadig er afkræftet må jeg stille og rolig i gang igen. Så på nuværende tidspunkt skal jeg tilpasse den tidligere arbejdsplan som så således ud:

  • Hvepse
  • Dræbersnegle
  • Flagermus
  • Bananfluer
  • Myrer
  • Rotter
  • Brumbasser
  • Biller

Som du kan se vil den næste artikel handle om hvepse, deres levemåde, hvad man skal gøre for at slippe af med dem og mange flere ting. Dette bliver først i 2019.

Et stort tak

Hjemmesiden er på ingen måder færdig og har stået stille siden februar 2018 så har der alligevel formået at komme over 5000 besøgende forbi siden og læse nogle af de tilgængelige artikler. Det viser bare at interessen er der og der er brug for hjemmesiden da skadedyr ikke bare sådan forsvinder af sige selv. Jeg håber selvfølgelig at jeg med tiden vil kunne udgive ikke kun flere men også bedre artikler og naturligvis opdatere de gamle med nyt viden.

Her og nu vil jeg siger mange tak for 2018, ønske jer alle en god jul og fantastisk nytår. Jeg håber i alle sammen kommer godt ind i 2019 og alle jeres drømme og ønsker går i opfyldelse.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close