7. behandling

Indhold på side:

7. behandlingMin sidste artikel ”6. behandling” handlede om min fremgang med sygdommen, nye artikler om skadedyr samt fremtidsplanerne for hjemmesiden. Som du kan se på artiklens overskrift så er jeg nået til min 7. behandling hvor jeg skal have 8 i alt. Det betyder at jeg næsten ved at være ved vejs ende. Det glæder mig utrolig meget at jeg kun har så lidt tilbage og jeg snart skal stoppe med alle de piller. Det betyder selvfølgelig også at jeg stille og rolig vil få det bedre igen, bivirkningerne vil stille og rolig forsvinde og både min krop og immunforsvar vil komme tilbage til sit normale styrke.
Se om man er kræftpatient og har afsluttet kemobehandlingen, så er det jo sådan set ikke over endnu. Nej for de næste 5 år skal jeg kontrolleres med en CT-skanning hver halve år. Dette gør de for at sikre sig at der ingen kræftceller er tilbage. Så det er faktisk nu jeg stille og rolig begynder at blive nervøs. Jeg håber at de har dræbt alle cellerne og der intet spor er tilbage af kræftceller, men man kan ikke være sikker, derfor skal jeg til skanning de næste 5 år. Lad os hoppe videre til noget mere positivt!

2 nye artikler om skadedyrsbekæmpelse

I min sidste nyhedsartikel vise jeg frem en liste hvorved i kunne se alle de skadedyr jeg stadig manglede at udarbejde en artikel om. Nu har jeg så skrevet 2 mere.

  • Flagermus – Vidste du at der er så mange flagermus på jorde at matematisk set er hver fjerde pattedyr et flagermus? Det er vildt ja, og desuden er der omkring 1100 arter, hvori 1000 af arterne lever af at være blodsugere. Flagermus er dog fredet i Danmark, man kan dog sagtens gøre flere forskellige ting for at få dem til at flytte til et andet sted.
  • Gedehamse / hvepse – I Danmark har vi 7 forskellige arter, det er dog ikke rigtig noget vi lægger mærke til. For de fleste mennesker hurtigt rykker sig når de ser sådan en bæst komme flyvende. En hveps er sådan set ikke et skadedyr, da den ikke forvolder skade på noget, det kan dog stadig være problematisk hvis deres bo er tæt på, især hvis man har dyr eller små børn. Derfor er der flere forskellige ting man kan gøre.

Ny interesse og ny hjemmeside

Heckler-koch-vp9Som 22 årig kom jeg ind i militæret, der skulle vi igennem utal af øvelser, skydetræning og sammenhold med de andre. Kigger jeg tilbage på min tid i militæret har jeg kun positive tanker. Det var både sjovt, krævende og lærerigt. En af de ting der fangede mig mest var at skyde med våben. Siden da har jeg altid overvejet at tage på en skydebane og lige få affyret nogle skud fra diverse rifler, det er dog aldrig blevet til noget. Derfor besluttede jeg mig for at købe et softgun, jeg ville havde købt et luftpistol, men da jeg har børn i hjemmet så måtte jeg ty til noget der ikke er lige så farligt. Pistolen jeg købte hedder Heckler Koch VP9.

Da jeg surfede på nettet synes jeg at der mangle diverse information om de forskellige våben, derfor besluttede jeg at lave min egen hjemmeside. På min hjemmeside Air-target.dk som handler om luftvåben, vil du kunne sammenligne diverse luftvåben, læse information om dem og endda se videoer hvor våbnene bliver afprøvet i forskellige test. Du vil også se priserne på alle luftvåbnene, jeg kommer dog ikke direkte til at sælge dem men henvise de besøgende til de forskellige webshops hvorfra de så kan erhverve dem.

Arbejdet fortsætter

Som jeg har skrevet i flere af mine nyhedsartikler så udarbejder jeg altid en arbejdsplan for diverse projekter. Når det kommer til hjemmesider så bliver den såkaldte arbejdsplan delt op i 3 faser.

1. Opbyg hjemmesiden, her skriver jeg artikler, kommer indhold på de forskellige undersider osv.

2. Fase 2 er det samme som fase 1, dog med det ekstra at jeg begynder at optimere hjemmeside, jeg gør den mere brugervenlig, overskuelig, mobilvenlig osv.

3. Fase 3 går ud på at få flere besøgende til hjemmesiden og det kan gøre på flere forskellige måder.

Jeg kan så fortælle at jeg er nået til fase 2. Jeg synes at jeg har nok indhold på hjemmesiden så jeg kan begynde på selve optimeringen af hjemmesiden. Jeg vil selvfølgelig fortsætte med flere skadedyrs artikler, men i vil opdage at der vil komme nogle ændringer på hjemmesiden som jeg håber i vil tage godt imod.

Nu har jeg ikke mere for denne omgang.

Jeg skriver nok igen når jeg skal have behandling nr. 8.

Vi skrives ved.
//Alexander

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close